Formálódni akarok

Sok esetben problémát szokott okozni az, hogy annak ellenére, hogy valaki odafigyel a táplálkozására, eljár rendszeresen edzeni, még sem sikerül elérni azt a bizonyos „álomformát”. Vagy egyszerűen elér egy bizonyos szintet és ott stagnál, pedig még úgy érzi, tudna jobb formában lenni, akár testzsír % csökkentésről, akár izom % növelésről van szó.

Az a fránya utolsó 5 kg, csak az menne már le…

Olyan jó lenne még pár kg izmot felszedni…

A derekam, meg a fenekem és a combom még mindig zsíros egy kicsit…

Egy a lényeg, akár izmosodásról, akár testzsír csökkentésről van szó, mindig az egyéni genetikai kód és életviteli beállítottság fogja meghatározni, hogy az egyén hogyan tudja ezt egészségesen elérni. Mert lehet nem egészségesen is, de az nem a mi szakterületünk. A legtöbbször a hibát az okozza, hogy egyre több információt kezd begyűjteni az ember erről a témáról, hogy elérje végre, amit akar. Aztán kipróbál ezt, kipróbál azt, végül eltéved a fogyókúrák és csodamódszerek dzsungelében, közben pedig sok esetben tönkre is teszi a szervezetét a sok kísérletezés hatására. Veszélyes kísérletezés helyett, a megoldást az adja, ha megismered saját tested egyedi működését és azzal összhangban, a legjobbat adod neki, mind a táplálkozásban, mind a testedzésben.

Ehhez érdemes feltérképezni szervezeted egyéni epigenetikai kódját, ami megfelelő útmutatást tud adni, mind a táplálkozás beállításában, mind a testedzésben.

Ha formálódni akarsz és el akarod érni a csúcsformádat, amit könnyedén meg is tudsz utána tartani, akkor javasoljuk gyere el egy  EGYÉNRE SZABOTT TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSRA!