BodyWakes Személyre Szabott Táplálkozási Programok

– Válts életmódot tudatos táplálkozással mesterfokon! –

Eleged van abból, hogy…

folyamatos súlyproblémákkal küzdesz?

nincs elég energiád?

különböző betegségek nehezítik a mindennapjaidat?

Akkor jó helyen jársz. Olvass tovább!

Tudtad, hogy…

a táplálkozás képezi az egészség, a magas energiaszint és az ideális forma egyik alapját?

a sejtjeid abból tudnak felépülni, amit megeszel?

nem érdemes fogyókúrázni, hanem helyette inkább tudatosan táplálkozni?

alapvető szempont az egészséges táplálkozásban az, hogy nem vagyunk egyformák?

ami az egyik embernek orvosság lehet az étkezés terén, az a másik embernek akár méreg?

Te is személyre szabott megoldásra vágysz?

Úgy érzed itt az ideje változtatni?

Válassz igényeid szerint és állapotodnak megfelelően alábbi táplálkozási programjaink közül!

Névtelen terv(130)

Holisztikus
táplálkozási
program

Neked ajánljuk, ha olyan egészségügyi problémával küzdesz, amelynek megoldása holisztikus szemléletmódot igényel. Ezen a komplex táplálkozási tanácsadáson az anyagcseretípusodnak megfelelő ajánlást ötvözzük a speciális táplálkozási javaslatokkal.

Névtelen terv(135)

Anyagcseretipizáláson alapuló táplálkozási program

Neked ajánljuk, ha egészségesen akarsz táplálkozni és kíváncsi vagy mely élelmiszerek javasoltak számodra és melyeket érdemes elkerülnöd.
Hiszen nem vagyunk egyformák táplálkozási igényeinkben. Különbözünk abban, hogy mit, milyen arányban, milyen ritmusban és mennyiségben érdemes fogyasztanunk.

Ha elakadtál a választás során, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Elérhetőségek:
Tel.: +36 70 671 1160
E-mail: ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

Orvosi ajánlások

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz. 35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók! Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést. Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

dietetikus

 

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó